3 datasets found

Licenses: None

Filter Results
 • TN-ITS

  Agentschap Wegen en Verkeer

  The Flemish TN-ITS service is available via the Agentschap Wegen en Verkeer and operational as a pilot service since 2016. The service mainly publishes changes of speed limits and traffic restrictions for roads in the Flemish region, supporting both point and linear features. Different types of location referencing methods are available to maximize the re-use of the information (OpenLR, GML).

 • Wegenregister

  Agentschap Wegen en Verkeer

  De Wegenregister-WMS stelt de wegen in het Wegenregister ter beschikking aan de gebruiker. Het Wegenregister is een middenschalig referentiebestand van de wegen in Vlaanderen. Het bevat alle wegen van Vlaanderen, met bijhorende attribuutgegevens.

 • Fietspaden langs de genummerde wegen in beheer van AWV

  Agentschap Wegen en Verkeer

  Fietspaden langs de genummerde wegen in beheer van Agentschap Wegen en Verkeer, geïnventariseerd als (deel van) een genummerde weg dat beschikt over een fietspad. De geometrie van het eigenlijke fietspad is niet opgenomen. Definitie fietspaden = Deel van de openbare weg dat voor het verkeer van fietsers en tweewielige bromfietsers klasse A is voorbehouden door de verkeersborden D7, D9 of door overlangse wegmarkeringen die een fietspad aanduiden en de openbare weg afbakenen door twee evenwijdige witte onderbroken strepen en dat niet breed genoeg is voor het autoverkeer. Het fietspad maakt geen deel uit van de rijbaan (http://wegcode.be/wetteksten/secties/kb/wegcode/109-art9).

You can also access this registry using the API (see API Docs).