7 datasets found

Filter Results
 • DATEX2 feed Verkeerscentrum Vlaanderen (full version)

  agentschap-wegen-en-verkeer

  The DATEX2 feed contains the following traffic information, known by the Flemish traffic centre, on the highways in Flanders: traffic flow, incidents, current road works and special events that effect traffic. Some incidents and some actual road works on regional roads in Flanders are also included in the DATEX2 feed.

 • Truck parkings Vlaanderen

  agentschap-wegen-en-verkeer

  Deze dataset geeft een overzicht van de truck parkings langs de snelwegen in Vlaanderen, met de statische gegevens zoals o.a. het aantal voorziene parkeerplaatsen voor vrachtwagens.

 • TN-ITS

  agentschap-wegen-en-verkeer

  The Flemish TN-ITS service is available via the Agentschap Wegen en Verkeer and operational as a pilot service since 2016. The service mainly publishes changes of speed limits and traffic restrictions for roads in the Flemish region, supporting both point and linear features. Different types of location referencing methods are available to maximize the re-use of the information (OpenLR, GML).

 • Carpool parkings en Park & Ride Agentschap Wegen en Verkeer

  agentschap-wegen-en-verkeer

  Carpool parkings en Park & Ride Agentschap Wegen en Verkeer

 • Wegenregister, 19/12/2019

  agentschap-wegen-en-verkeer

  Het wegenregister is een middenschalig referentiebestand van de wegen in Vlaanderen. Het bevat alle wegen van Vlaanderen, met bijbehorende attribuutgegevens. Het bestand heeft een middenschalige precisie. Het zal uitgroeien tot een nieuwe authentieke geografische gegevensbron.

 • Wegenregister

  agentschap-wegen-en-verkeer

  De Wegenregister-WMS stelt de wegen in het Wegenregister ter beschikking aan de gebruiker. Het Wegenregister is een middenschalig referentiebestand van de wegen in Vlaanderen. Het bevat alle wegen van Vlaanderen, met bijhorende attribuutgegevens.

 • Fietspaden langs de genummerde wegen in beheer van AWV

  agentschap-wegen-en-verkeer

  Fietspaden langs de genummerde wegen in beheer van Agentschap Wegen en Verkeer, geïnventariseerd als (deel van) een genummerde weg dat beschikt over een fietspad. De geometrie van het eigenlijke fietspad is niet opgenomen. Definitie fietspaden = Deel van de openbare weg dat voor het verkeer van fietsers en tweewielige bromfietsers klasse A is voorbehouden door de verkeersborden D7, D9 of door overlangse wegmarkeringen die een fietspad aanduiden en de openbare weg afbakenen door twee evenwijdige witte onderbroken strepen en dat niet breed genoeg is voor het autoverkeer. Het fietspad maakt geen deel uit van de rijbaan (http://wegcode.be/wetteksten/secties/kb/wegcode/109-art9).